Broodpudding met mango en hazelnoten

4
75 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Breek het brood in stukken. Voeg ook zeker de korsten toe (hoe harder het brood, hoe beter de broodpudding van smaak wordt).
  • 2 Warm de melk op tot deze lauw is en los er de suiker in op.
  • 3 Giet de lauwe melk over het brood. Zorg dat het brood volledig in de melk ondergedompeld is. Laat voldoende lang weken zodat het brood volledig zacht kan worden.
  • 4 Klop de eieren los en roer ze goed onder het brood-melk-mengsel.
  • 5 Schil ondertussen de mango, verwijder de pit en snij het vruchtvlees in stukjes.
  • 6 Hak de hazelnoten in grove stukken.
  • 7 Wanneer het brood volledig geweekt is, voeg je de mango en hazelnoten onder het mengsel.
  • 8 Stort het mengsel in een ingevette bakvorm en bak gedurende ongeveer 50-60 min in een voorverwarmde oven op 175 graden.
  • 9 Wanneer de broodpudding is afgekoeld, strooi er dan wat bloemsuiker over.

Broodpudding met mango en hazelnoten is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Aardappel-bloemkoolgratin met hazelnoot
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Nectarines met hammousse
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Hazelnootsoesjes met ijs
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Italiaanse aardappelsalade
30 min-
Bekijk recept

Broodpudding met appel
55 min Nagerecht
Bekijk recept
Bread and butter pudding
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Chocolade broodpudding
35 min
Bekijk recept
Broodpudding met abrikozen
15 min Nagerecht
Bekijk recept