Crème Montenau

4
20 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Los de suiker op in de melk en breng aan de kook , los ook de pudding op in het scheutje extra melk , giet bij de warme melk en roer het mengsel tot een gladde pudding en giet over in een kom en laat afkoelen .
  • 2 Klop de slagroom stijf met het poedersuiker en roer de afgekoelde pudding los.
  • 3 Giet het ananassap, de Elixir d’Anvers en Grand Marnier bij de pudding en doe de ananas erbij en spatel de slagroom eronder.
  • 4 Verdeel over kleine kommetjes en laat een nachtje opstijven in de koelkast .
  • 5 Eet smakelijk :)

Crème Montenau is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker


BBQ speklappen met geroosterde zoete aardappel
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Crème brûlée
180 min- Nagerecht
Bekijk recept
Oriëntaalse wrap
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaanse carpacciowrap met tomatensalade
15 min- Lunchgerecht
Bekijk recept