moelleux au chocolat met gember

6
20 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 (seizoen, aantal niet zeker) Meng eieren, suiker en gember in een kom. Voeg bloem toe en meng tot stevig beslag. Semlt boter en chocolade en roer dit door het beslag. Beboter enkele vormpjes van 8 cm doorsnede en vul ze voor de helft met beslag. Bak ze 7-8 minuten in oven op 180°C. Zorg dat de binnenkant nog vloeibaar is. Serveer eventueel met bolletje vanille-ijs.

moelleux au chocolat met gember is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Sambal badjak Jansen
30 min-
Bekijk recept
Wortelsoep met gember en koriander
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Broccoli en wortel met gember-chilisaus
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Sinaasappelgember vinaigrette
- 10 min- Bijgerecht
Bekijk recept

Nage van kreeft met mosselen en saffraan
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Warme chocolademoelleux, gemarineerde ananas met kruiden en sinaasappelsorbet
Nagerecht
Bekijk recept
Vierkante moelleux met clementines en chocoladestukjes
Snack
Bekijk recept
Moelleux van zalm, sint-jakobsplakjes met limoenolie, auberginecaviaar, geconcentreerd zeewiersap
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept