WARME ABRIKOZEN met PASSIEVRUCHT-MASCARPONE

4
20 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Middags voorbereiden
  • 2 ABRIKOZEN;
  • 3 Wel de gedroogde abrikozen minstens 4 uur in lauw warm water.
  • 4 PASSIEVRUCHT-MASCARPONE
  • 5 Halveer en pers de sinaasappels uit.
  • 6 Kneus het kaneelstokje
  • 7 .
  • 8 Breng in een brede pan de sinaasappelsap met het kaneelstokje, steranijs en honing aan de kook.
  • 9 Laat in 3-5 minuten indampen tot een stroop1
  • 0 . 1
  • 1 Halveer de abrikozen, voeg toe aan de sinaasappelstroop en laat circa 5 minuten zachtjes koken 1
  • 2 . 1
  • 3 Halveer de passievruchten en schep het vruchtvlees eruit1
  • 4 . 1
  • 5 Wrijf het sap door een zeefje bij de mascarpone.1
  • 6 Hak de pitjes fijn en meng door de mascarpone 1
  • 7 . 1
  • 8 Schil de mango, en snijd deze van de pit af. Snijd in plakken van circa 4 millimeter.1
  • 9 ''SAVONDS AFMAKEN: 2
  • 0 Verwarm de abrikozen in een pannetje tot ze lauwwarm zijn.OPMAAK BORD; Vorm met een warme lepel quenelles van de passievrucht-mascarpone en leg er drie op het bord. Leg er mango tegen aan en verdeel de warme abrikozen over het bord. Garneer met de basilicum.

WARME ABRIKOZEN met PASSIEVRUCHT-MASCARPONE is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Fruittartaar en mascarpone met cassonade
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Supersnel gebakje met vers fruit
3 min Nagerecht
Bekijk recept
Quiche met vegetarisch gehakt
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sinaasappeltaart met kardemomsiroop
20 min Nagerecht
Bekijk recept

Warme bonensalade met krokante ham
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met warme geitenkaas
15 oventijd min Voorgerecht
Bekijk recept
Warme salade van sperziebonen met geitenkaas
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Roomrijstpudding met warme kersensaus
20 min Nagerecht
Bekijk recept