3 Wel de gedroogde abrikozen minstens 4 uur in lauw warm water.
4 PASSIEVRUCHT-MASCARPONE
5 Halveer en pers de sinaasappels uit.
6 Kneus het kaneelstokje
7 .
8 Breng in een brede pan de sinaasappelsap met het kaneelstokje, steranijs en honing aan de kook.
9 Laat in 3-5 minuten indampen tot een stroop1
0 . 1
1 Halveer de abrikozen, voeg toe aan de sinaasappelstroop en laat circa 5 minuten zachtjes koken 1
2 . 1
3 Halveer de passievruchten en schep het vruchtvlees eruit1
4 . 1
5 Wrijf het sap door een zeefje bij de mascarpone.1
6 Hak de pitjes fijn en meng door de mascarpone 1
7 . 1
8 Schil de mango, en snijd deze van de pit af. Snijd in plakken van circa 4 millimeter.1
9 ''SAVONDS AFMAKEN: 2
0 Verwarm de abrikozen in een pannetje tot ze lauwwarm zijn.OPMAAK BORD; Vorm met een warme lepel quenelles van de passievrucht-mascarpone en leg er drie op het bord. Leg er mango tegen aan en verdeel de warme abrikozen over het bord. Garneer met de basilicum.
WARME ABRIKOZEN met PASSIEVRUCHT-MASCARPONE is een recept van Solo Open Kitchen