- Klop met een garde de mascarpone met de roomkaas en de suiker op tot een homogene massa, zet koel."},{"@type":"HowToStep","text":"2.
- Klop het eiwit stijf. Spatel het geklopte eiwit voorzichtig onder het mengsel."},{"@type":"HowToStep","text":"3.
- Giet het fruitsap in een kom. Dompel de speculaas hier even in onder."},{"@type":"HowToStep","text":"4.
- Leg 1 laag speculaas op de bodem van 4 glazen, leg er een laag ananas op en ga verder met een deel van het kaasmengsel."},{"@type":"HowToStep","text":"5.
- Leg er dan een tweede laag speculaas,gevolgd door ananas en eindig met het mengsel."},{"@type":"HowToStep","text":"6.
- Zet min. gedurend 2 uur in de koelkast."},{"@type":"HowToStep","text":"7.
- Garneer met schijfjes ananas en kiwi."}],"recipeYield":"4 "}