2 -Klop de eieren met de suiker au bain marie warm tot lichaamstemperatuur
3 -Klop daarna verder koud ongeveer tot het mengsel romig wordt
4 -Bekleed een bakplaat met bakpapier en warm de oven voor op 200°
5 -Zeef de bloem/maïzena/cacao en meng dit onder het eimengsel
6 -Smelt de boter en voeg dit als laatste toe , zorg dat de boter vermengd is het beslag anders zakt dit naar de bodem
7 -Stort egaal uit op de bakplaat en bak gedurende 10min
8 -Na het bakken de biscuit omdraaien op een theedoek en het velletje bakpapier voorzichtig aftrekken en dek af met een theedoek
9 Vulling:1
0 -Week de gelatine in koud water1
1 -Verwarm de room/melk met de suiker maar laat niet koken1
2 -Breek de chocolade in kleine stukken1
3 -Giet de warme room/melk over de chocoladestukken en roer tot alles is gesmolten 1
4 -Voeg de gelatine toe en blender het geheel 1
5 -Laat opstijven in de koelkast ( voorkeur 1 nacht )1
6 Dresseer:1
7 -Neem de biscuit en leg hem op een bakpapier en snij de randen recht1
8 -Klop de opgesteven chocoladeroom met de hand even los1
9 -Smeer een dikke laag over heel het biscuit2
0 -Verpulver de american cookies , hou 1 cookie over-Strooi 3/4 van de brokjes over de biscuit-Rol deze nu met behulp van het bakpapier op-Smeer de rest van de room over de buitenkant van de biscuit-Snij het laatste cookie in 2 en plak dit op de zijkanten-Werk af met de resterende kruimels en wat gesmolten chocoladeSMAKELIJK
rolbiscuit met witte chocolade & american cookies is een recept van Solo Open Kitchen