rolbiscuit met witte chocolade & american cookies

8
150 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Biscuit:
  • 2 -Klop de eieren met de suiker au bain marie warm tot lichaamstemperatuur
  • 3 -Klop daarna verder koud ongeveer tot het mengsel romig wordt
  • 4 -Bekleed een bakplaat met bakpapier en warm de oven voor op 200°
  • 5 -Zeef de bloem/maïzena/cacao en meng dit onder het eimengsel
  • 6 -Smelt de boter en voeg dit als laatste toe , zorg dat de boter vermengd is het beslag anders zakt dit naar de bodem
  • 7 -Stort egaal uit op de bakplaat en bak gedurende 10min
  • 8 -Na het bakken de biscuit omdraaien op een theedoek en het velletje bakpapier voorzichtig aftrekken en dek af met een theedoek
  • 9 Vulling:1
  • 0 -Week de gelatine in koud water1
  • 1 -Verwarm de room/melk met de suiker maar laat niet koken1
  • 2 -Breek de chocolade in kleine stukken1
  • 3 -Giet de warme room/melk over de chocoladestukken en roer tot alles is gesmolten 1
  • 4 -Voeg de gelatine toe en blender het geheel 1
  • 5 -Laat opstijven in de koelkast ( voorkeur 1 nacht )1
  • 6 Dresseer:1
  • 7 -Neem de biscuit en leg hem op een bakpapier en snij de randen recht1
  • 8 -Klop de opgesteven chocoladeroom met de hand even los1
  • 9 -Smeer een dikke laag over heel het biscuit2
  • 0 -Verpulver de american cookies , hou 1 cookie over-Strooi 3/4 van de brokjes over de biscuit-Rol deze nu met behulp van het bakpapier op-Smeer de rest van de room over de buitenkant van de biscuit-Snij het laatste cookie in 2 en plak dit op de zijkanten-Werk af met de resterende kruimels en wat gesmolten chocoladeSMAKELIJK

rolbiscuit met witte chocolade & american cookies is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Cookies met Smarties
20 min Snack
Bekijk recept
Custardtaartje met aardbeien
25 min Gebak
Bekijk recept
Frisse cranberrycheesecake
25 min Gebak
Bekijk recept
Zoete wortel-notenballetjes van Simone Grent
50 min Snack
Bekijk recept

Kerststronk met speculaas en mascarpone
Nagerecht
Bekijk recept
Basisrecept rolbiscuit
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Rolbiscuit met confituur
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Biscuit met advocaatvulling en kokos
25 min Gebak
Bekijk recept