Zoek
Stracciatella Sundae
4
15 min
Solo Open Kitchen
Nagerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
4 grote bollen Carte d'Or Stracciatellaroomijs (200 g/400 ml)
100 g Madeiracake, in dunne plakjes
4 el cognac
150 ml sinaasappelsap
250 g zoete kastanjepasta
2 el honing
0.5 tl gemalen kaneel
fijn gemalen nootjes voor de afwerking
Bereiding
1
Leg een sneetje cake op de bodem van een dessertglas en besprenkel het met een eetlepel cognac en twee eetlepels sinaasappelsap.
2
Spuit of smeer de kastanjepasta gelijkmatig uit over elk stukje cake.
3
Werk af met een beetje honing en een snuifje kaneel.
4
Schep een grote bol Carte D'Or Stracciatella uit en leg het op het stukje cake.
5
Versier met de fijngemalen nootjes.
6
Dien onmiddellijk op.
Stracciatella Sundae is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Supercherry sundae
10 min
Nagerecht
Bekijk recept
Zuivel-sundae
10 min
Bekijk recept
Sundae vanille-karamel
20 min
Nagerecht
Bekijk recept
Chocolade Sundae
0-10 min -
Nagerecht
Bekijk recept
Gekleurde ijswafel
35 min
Nagerecht
Bekijk recept
Belgische wafels met ijs
5 min
Nagerecht
Bekijk recept
Stracciatellataart met espressosaus
30 min
Nagerecht
Bekijk recept
Perzik-stracciatella panna cotta
20 min
Nagerecht
Bekijk recept