2 Verwijder het hartje uit 350 g aardbeien en snij de aardbeien in schijfjes. Opgelet, snij ze niet te dun! Mix de aardbeien met 3 eetlepels suiker en de geraspte citroenschil in een halfgrote kom.
3 Snij het bladerdeeg in vier rechthoekige stukjes van 10x12 cm en leg ze op een bakplaat.
4 Leg de aardbeischijfjes op het bladerdeeg en laat het geheel 20 tot 25 minuten bakken in de oven totdat de randen goudbruin kleuren. Laat lichtjes afkoelen.
5 Mix de overgebleven aardbeien gedurende twee minuten met de overgebleven suiker, de geraspte citroenschil en de vanillezaadjes in een keukenrobot totdat je een homogeen geheel krijgt.
6 Schep een bolletje Carte d'Or Vanilleroomijs uit en leg op elk bladerdeegtaartje een bolletje ijs.
7 Giet een beetje aardbeiencoulis over de taartjes en dien onmiddellijk op.