2 Smelt de Solo op een zacht vuur in een kleine steelpan. Zet het vuur uit en roer de chocolade door de Solo totdat de chocolade gesmolten is.
3 Gebruik de keukenrobot om de gemberkoekjes tot kruimels te malen. Doe de gemberkruimels in een halfgrote kom en voeg er de gesmolten Solo en chocolade aan toe.
4 Neem een bakvorm voor 6 muffins, leg er papieren muffinvormpjes in en verdeel het beslag over de zes vormpjes. Druk het beslag aan met een theelepel.
5 Zet gedurende 8 minuten in de oven. Laat afkoelen.
6 Meng de roomkaas, fijn gekookte pompoen, suiker, vanille, eieren en kruiden. Vul de muffinvormpjes verder op met het beslag.
7 Zet gedurende 20 tot 25 minuten in de oven. Laat minstens 3 uur afkoelen in de koelkast.
8 Verwijder de papieren vormpjes en dien op met een schepje Carte d'Or Vanilleroomijs en werk af met toffeesaus.