Gesauteerde bananen met stracciatella

4
30 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Smelt de Solo in een grote braadpan op een middelhoog vuur. Schil de bananen, snij ze in de lengte door en bak ze gedurende 2 tot 3 minuten in de Solo
  • 2 totdat ze aan elke kant goudbruin zien.
  • 3 Giet de likeur er bij (voorzichtig voor de spetters). Kook de bananen gedurende 2 minuten in de likeur.
  • 4 Bestrooi de bananen met de bruine suiker en leg ze op de borden.
  • 5 Schep een bolletje Carte d'Or Stracciatellaroomijs uit en leg het op de bananen.
  • 6 Dien onmiddellijk op.

Gesauteerde bananen met stracciatella is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Gekleurde ijswafel
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Belgische wafels met ijs
5 min Nagerecht
Bekijk recept
Stracciatellataart met espressosaus
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Perzik-stracciatella panna cotta
20 min Nagerecht
Bekijk recept

Gevulde kip met kruidenboter onder het vel en gevuld witloof
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gesauteerde scampi met olijfolie en schorsenerenpuree
Voorgerecht
Bekijk recept
Gesauteerde spinazie met gebakken look
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gesauteerde vegetarische rundsreepjes, rodewijnsaus, shiitakes en uiencompote
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept