- Prak de banaan"},{"@type":"HowToStep","text":"2.
- Meng de geprakte banaan met de 2 eieren en wat vanillesuiker, tot het een glad beslag is."},{"@type":"HowToStep","text":"3.
- Zet de pan op het vuur en doe er wat olijfolie in. Wacht tot de boter helemaal gesmolten is."},{"@type":"HowToStep","text":"4.
- Doe het beslag in de pan. (De pan moet niet zo heet zijn in vergelijking met gewone flensje bakken) Je kan ongeveer 3 pancakes maken van het beslag. Maak dunne pannecakes!"},{"@type":"HowToStep","text":"5.
- Wacht tot dat er belletjes aan de bovenkant van de pancake komen. Draai de pancake dan om."},{"@type":"HowToStep","text":"6.
- Laat de pancake vervolgens nog 1,5 minuut in de pan liggen."},{"@type":"HowToStep","text":"7.
- Haal de pancake uit de pan en serveer ze op een bord."},{"@type":"HowToStep","text":"8. Lekker met bijvoorbeeld jam of stroop."}],"recipeYield":"1 "}