Baisers de Malmedy

6
240 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 De eieren splitsen. De eiwitten stijfslaan en geleidelijk al kloppend 150 g poedersuiker toevoegen. Vervolgens de resterende poedersuiker met de bloem en de vanillesuiker mengen en het mengsel door het eiwit spatelen. Een bakplaat beboteren en met bloem bestuiven. Het mengsel in een spuitzak (met glad mondje) scheppen en op de bakplaat repen spuiten. Het eiwit met fijne kristalsuiker bestrooien. De bakplaat 1 uur in de oven (100?C) zetten. De bakplaat uit de oven nemen, de schuimpjes voorzichtig omdraaien en de schuimpjes nog 3 uur met de ovendeur op een kier drogen. De schuimpjes laten afkoelen. De room met enkele druppels vanillearoma (en eventueel suiker) stijfkloppen en de schuimpjes hiermee aan een kant royaal bestrijken. Een tweede schuimpje erop drukken.

Baisers de Malmedy is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Baisers de Malmedy
0 min
Bekijk recept

Baisers de Namur
40 min Nagerecht
Bekijk recept
Baisers Met Chocoladesaus
Langer dan 2 uur -
Bekijk recept
Baisers de Malmedy
0 min
Bekijk recept