Mango, bosvruchten en ijscreme

4
45 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 verwijder de schil van de mango, snij het vruchtvlees in partjes. Leg in een vuurvaste schotel met wat olijfolie , boter, een scheutje kirsch en wat suiker. Laat 1 uur trekken. PLaats vervolgens 20 à 30 minuten in oven van 180°C en voeg wat rozemarijn toe. Verdeel over 4 potjes en doe er een bolletje roomijs bij. Werk af met bosvruchten en slagroom.

Mango, bosvruchten en ijscreme is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Omelette norvigienne
0 min
Bekijk recept
Kiwi Sorbet
Langer dan 2 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Appelstrudel
30-60 min - Nagerecht
Bekijk recept
Schwabische appeltaart
95 min Nagerecht
Bekijk recept

Mango-frambozenjelly's
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Rijstsouffle met mango
90 min Nagerecht
Bekijk recept
Tartaar van mango en pompoen
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Jamie Olivers geroosterde havermout met mango, blauwe bessen & yoghurt
10 min
Bekijk recept