Zoek
Aalsterse vlaaien
8
120 min
Solo Open Kitchen
Nagerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
2 l melk
6 eieren
3 tassen rietsuiker
2 pakken ronde beschuiten
1 potje kandijsiroop
11 sneden peperkoek
Puddingpoeder (voor 1 l melk)
Kaneel
Snuifje zout
Bereiding
1
Verwarm de oven op 210°
2
Verbrijzel de beschuiten
3
Maak pudding met 1 l melk en het vanillepoeder.
4
Meng de rest van de melk met de pudding
5
Neem een grote kom en doe er alle ingrediënten in, buiten de pudding.
6
Laat dit intrekken tot het een malse brij wordt.
7
Mix alles
8
Voeg de vanillepudding erbij.
9
Bak gedurende 15 minuten op 210°.1
0
Bak daarna gedurende 1 uur op 160°.1
1
Laat afkoelen
Aalsterse vlaaien is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Echte Aalsterse vlaaien
60 min
Nagerecht
Bekijk recept
Aalsterse Vlaaien
60 min
Nagerecht
Bekijk recept
vlaaien in de microgolf
25 min
Nagerecht
Bekijk recept
Aalsterse Vlaaien
0 min
Bekijk recept
Aalsterse vlaai
60 min
Nagerecht
Bekijk recept
Echte Aalsterse vlaaien
60 min
Nagerecht
Bekijk recept
Aalsterse Vlaaien
60 min
Nagerecht
Bekijk recept
SOS Piet - Aalsterse vlaai
60 min
Nagerecht
Bekijk recept