Aalsterse vlaaien

8
120 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven op 210°
  • 2 Verbrijzel de beschuiten
  • 3 Maak pudding met 1 l melk en het vanillepoeder.
  • 4 Meng de rest van de melk met de pudding
  • 5 Neem een grote kom en doe er alle ingrediënten in, buiten de pudding.
  • 6 Laat dit intrekken tot het een malse brij wordt.
  • 7 Mix alles
  • 8 Voeg de vanillepudding erbij.
  • 9 Bak gedurende 15 minuten op 210°.1
  • 0 Bak daarna gedurende 1 uur op 160°.1
  • 1 Laat afkoelen

Aalsterse vlaaien is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Echte Aalsterse vlaaien
60 min Nagerecht
Bekijk recept
Aalsterse Vlaaien
60 min Nagerecht
Bekijk recept
vlaaien in de microgolf
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Aalsterse Vlaaien
0 min
Bekijk recept

Aalsterse vlaai
60 min Nagerecht
Bekijk recept
Echte Aalsterse vlaaien
60 min Nagerecht
Bekijk recept
Aalsterse Vlaaien
60 min Nagerecht
Bekijk recept
SOS Piet - Aalsterse vlaai
60 min Nagerecht
Bekijk recept