Zoek
Frambozenmousse
4
30 min
Solo Open Kitchen
Nagerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
250 gr frambozen
150 gr volle room
100 gr kristalsuiker
100 gr magere natuuryoghurt
3 blaadjes gelatine
2 eiwitten
Bereiding
1
Maak puree van de frambozen en voeg er 50 gr suiker bij.
2
Klop eiwit stijf met de rest van de suiker.
3
Klop de room tot slagroom.
4
Laat de gelatine weken in koud water.
5
Verwarm ¼ van de frambozenpuree en los er de gelatine in op.
6
Giet de frambozenpuree weer samen.
7
Meng de yoghurt met de frambozen.
8
Schep de slagroom onder het frambozenmengsel.
9
Schep hier het eiwit onder.1
0
Verdeel over glaasjes en laat enkele uren opstijven.
Frambozenmousse is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Chocolade-frambozentaart
2 uur-
Bekijk recept
chocolade en frambozenmousse
60 min
Nagerecht
Bekijk recept
FRAMBOZENMOUSSE
30 min
Nagerecht
Bekijk recept
Frambozenmousse met bramen en bessen
20 min
Nagerecht
Bekijk recept
Chocolade-frambozentaart
2 uur-
Bekijk recept
chocolade en frambozenmousse
60 min
Nagerecht
Bekijk recept
FRAMBOZENMOUSSE
30 min
Nagerecht
Bekijk recept
Frambozenmousse met bramen en bessen
20 min
Nagerecht
Bekijk recept