Frambozenmousse

4
30 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Maak puree van de frambozen en voeg er 50 gr suiker bij.
  • 2 Klop eiwit stijf met de rest van de suiker.
  • 3 Klop de room tot slagroom.
  • 4 Laat de gelatine weken in koud water.
  • 5 Verwarm ¼ van de frambozenpuree en los er de gelatine in op.
  • 6 Giet de frambozenpuree weer samen.
  • 7 Meng de yoghurt met de frambozen.
  • 8 Schep de slagroom onder het frambozenmengsel.
  • 9 Schep hier het eiwit onder.1
  • 0 Verdeel over glaasjes en laat enkele uren opstijven.

Frambozenmousse is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Chocolade-frambozentaart
2 uur-
Bekijk recept
chocolade en frambozenmousse
60 min Nagerecht
Bekijk recept
FRAMBOZENMOUSSE
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Frambozenmousse met bramen en bessen
20 min Nagerecht
Bekijk recept

Chocolade-frambozentaart
2 uur-
Bekijk recept
chocolade en frambozenmousse
60 min Nagerecht
Bekijk recept
FRAMBOZENMOUSSE
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Frambozenmousse met bramen en bessen
20 min Nagerecht
Bekijk recept