1 Laat de ananas uitlekken en vang het sap op. Snij de ananas in kleine stukjes.
2 Scheid de eiwitten van de eierdooiers
3 Klop de eierdooiers en de suiker samen tot je een witte massa krijgt.
4 Meng de mascarpone onder het ei-suiker-mengsel.
5 Klop de eiwitten hard tot je een sneeuwmassa krijgt.
6 Meng de sneeuw daarna onder het mascarponemengsel.
7 Haal de boudoirkoekjes even door het ananassap en schik ze op de bodem van de schotel tot deze bodem helemaal bedekt is.
8 Leg een goeie laag ananasstukjes over de boudoirkoekjes zodat deze helemaal bedekt zijn.
9 Tenslotte leg je een goeie laag van het mascarponemengsel over de ananas zodat deze helemaal bedekt is. 1
0 Herhaal nogmaals met een laag boudoirkoekjes (door het ananassap gehaald), ananasstukjes en mascarponemengsel.1
1 Zet een paar uur in de koelkast om stevig te worden (ideaal recept om bv. reeds de dag voordien klaar te maken en op de dag zelf minder kookstress te hebben :) ).