1 Was de aardbeien, verwijder de kroontjes en snij ze in stukken. Zet de aardbeien in een vergiet en strooi er de helft van de suiker over. Laat dit gedurende een half uurtje staan en vang het sap op.
2 Scheid de eiwitten van de eierdooiers
3 Klop de eierdooiers en de suiker samen tot je een witte massa krijgt.
4 Meng de mascarpone onder het ei-suiker-mengsel.
5 Klop de eiwitten hard tot je een sneeuwmassa krijgt en meng de sneeuw daarna onder het mascarponemengsel.
6 Voeg het opgevangen aardbeisap samen met de rest van het aardbeisap en haal er de boudoirkoekjes even door. Schik ze daarna op de bodem van de schotel tot deze bodem helemaal bedekt is.
7 Leg een goeie laag aardbeistukjes over de boudoirkoekjes zodat deze helemaal bedekt zijn.
8 Tenslotte leg je een goeie laag van het mascarponemengsel over de aardbeien zodat deze helemaal bedekt zijn.
9 Herhaal nogmaals met een laag boudoirkoekjes (door het aardbeisap gehaald), aardbeistukjes en mascarponemengsel.1
0 Zet een paar uur in de koelkast om stevig te worden.