indische yoghurtdrank met mango en kaneel

4
20 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 mix de yoghurt met de melk en voeg het citroensap en een snuifje zout toe.
  • 2 Schil de mango en snij de schil in kleine stukjes. Doe de mangostukjes en de kaneel in een blender en mix tot een gladde massa.
  • 3 Voeg de honing en suiker toe en doe hiervan een beetje in de glaasjes
  • 4 Meng de rest van het mengsel met het yoghurtmengsel en vul de glaasjes. Strooi er een beetje kaneel over.

indische yoghurtdrank met mango en kaneel is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Filokaneelkoekjes met kwark
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Opgerolde zuidvruchtentaart met kaneelglazuur
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Appel, kaneel en rozijn
15 min Snack
Bekijk recept
Mandarijnenpuddinkjes
30 min Nagerecht
Bekijk recept

Curry van bloemkool en kikkererwten, gekruide rijst met amandelen
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Indische kipspiesjes
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lentesalade met gemarineerde makreel
Bekijk recept
Kruidige Indische kip
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept