Zoek
indische yoghurtdrank met mango en kaneel
4
20 min
Solo Open Kitchen
Nagerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
500 gr yoghurt
250 ml volle melk
1 soeplepel citroensap
1 snuifje zout
2 rijpe mango's
2 theelepels kaneel in poeder
4 soeplepels suiker
4 soeplepels honing
Bereiding
1
mix de yoghurt met de melk en voeg het citroensap en een snuifje zout toe.
2
Schil de mango en snij de schil in kleine stukjes. Doe de mangostukjes en de kaneel in een blender en mix tot een gladde massa.
3
Voeg de honing en suiker toe en doe hiervan een beetje in de glaasjes
4
Meng de rest van het mengsel met het yoghurtmengsel en vul de glaasjes. Strooi er een beetje kaneel over.
indische yoghurtdrank met mango en kaneel is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Filokaneelkoekjes met kwark
20 min
Nagerecht
Bekijk recept
Opgerolde zuidvruchtentaart met kaneelglazuur
25 min
Nagerecht
Bekijk recept
Appel, kaneel en rozijn
15 min
Snack
Bekijk recept
Mandarijnenpuddinkjes
30 min
Nagerecht
Bekijk recept
Curry van bloemkool en kikkererwten, gekruide rijst met amandelen
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Indische kipspiesjes
50 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lentesalade met gemarineerde makreel
Bekijk recept
Kruidige Indische kip
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept