3 Mix 200gr witte suiker met 200gr boter (op kamertemperatuur) en dit gedurende 6 minuten. Aan dit mengsel voeg je een ei toe. Als het ei goed is opgenomen voeg je er 400gr bloem bij. Laat dit rustig mixen totdat de bloem goed is opgenomen. Doe dit in plastic folie en bewaar in koelkast gedurende 2 uur.
4 Daarna kan men de koekjes uitsteken. Je zult veel meer koekjes hebben dan de vier die ik gemaakt heb, maar die zullen ook wel op geraken.
5 Bak ze 10 min. op 180°grC.
6 Laat ze afkoelen op een rooster en je kunt ze versieren met icing.
7 Nu maken we de chocolade kersencake.
8 Smelt 70gr boter met de chocolade op een laag vuur. Doe dit in een grote kom en laat afkoelen. Roer na afkoeling de kersenconfituur, 75gr suiker en de 2 eieren erdoor en dan de 90gr bloem.
9 Schep het beslag in de vorm en bak 50 min. op 180°C.1
0 Smakelijk
Chocolade kersencake en koekjes met icing is een recept van Solo Open Kitchen