Zoek
IJspudding met zomervruchten
4
15 min
Solo Open Kitchen
Nagerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
10 bolletjes Carte d’Or Vanilleroomijs (250 g/500 ml)
4 meringues
100 g aardbeien in vieren gesneden
100 g frambozen
50 g bosbessen
50 g aalbessen
2 tl vloeibare honing
4 kersen met steeltjes voor de versiering
Bereiding
1
Bekleed 4 kommetjes van 150ml met vershoudfolie.
2
Plaats het Carte d’Or Vanilleroomijs in een kom en verkruimel hierboven de meringues.
3
Voeg de helft van de bessen toe en meng voorzichtig.
4
Verdeel het mengsel in de 4 kommetjes en maak het oppervlak vlak. Bedek met vershoudfolie en plaats in de vriezer gedurende 1 uur.
5
Maak bessensaus van de overblijvende bessen. Meng ze met een mixer door de honing totdat u een vloeibaar mengsel krijgt.
6
Draai de bevroren ijspuddinkjes om op borden en verwijder de kommetjes en de vershoudfolie.
7
Schenk wat bessensaus over de desserts, garneer met een kers en serveer.
IJspudding met zomervruchten is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Vierkante koekjes met zomervruchten
35 min
Snack
Bekijk recept
IJslolly's met verse zomervruchten
120 min
Nagerecht
Bekijk recept
Confituur Van Rode Zomervruchten
30-60 min -
Voorgerecht
Bekijk recept
Soep Met Zomervruchten
20-30 min -
Nagerecht
Bekijk recept
Kastanje-ijspudding
Langer dan 2 uur -
Nagerecht
Bekijk recept
Kerstijspudding
Bekijk recept
Mokka-Chocoladeparfait
0-10 min -
Nagerecht
Bekijk recept
Mokka-Chocoladeparfait
0-10 min -
Nagerecht
Bekijk recept