IJspudding met zomervruchten

4
15 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Bekleed 4 kommetjes van 150ml met vershoudfolie.
  • 2 Plaats het Carte d’Or Vanilleroomijs in een kom en verkruimel hierboven de meringues.
  • 3 Voeg de helft van de bessen toe en meng voorzichtig.
  • 4 Verdeel het mengsel in de 4 kommetjes en maak het oppervlak vlak. Bedek met vershoudfolie en plaats in de vriezer gedurende 1 uur.
  • 5 Maak bessensaus van de overblijvende bessen. Meng ze met een mixer door de honing totdat u een vloeibaar mengsel krijgt.
  • 6 Draai de bevroren ijspuddinkjes om op borden en verwijder de kommetjes en de vershoudfolie.
  • 7 Schenk wat bessensaus over de desserts, garneer met een kers en serveer.

IJspudding met zomervruchten is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Vierkante koekjes met zomervruchten
35 min Snack
Bekijk recept
IJslolly's met verse zomervruchten
120 min Nagerecht
Bekijk recept
Confituur Van Rode Zomervruchten
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Soep Met Zomervruchten
20-30 min - Nagerecht
Bekijk recept

Kastanje-ijspudding
Langer dan 2 uur - Nagerecht
Bekijk recept
Kerstijspudding
Bekijk recept
Mokka-Chocoladeparfait
0-10 min - Nagerecht
Bekijk recept
Mokka-Chocoladeparfait
0-10 min - Nagerecht
Bekijk recept