Vanille-Panettone

6
10 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd met een broodmes een opening van 10cm doorsnede in de bodem van de panettone. Hol de cake uit , maar hou de bovenkant intact. Bewaar de verwijderde cakekruimels.
  • 2 Lepel het Carte d’Or Vanilleroomijs in de holte die je net hebt gecreëerd.
  • 3 Verbrokkel de cake die je hebt verwijderd en schep deze terug in de panettone. Draai de cake om en plaats op een schaal.
  • 4 Meng de poedersuiker met de kaneel en zeef deze over de panettone.
  • 5 Rol de rode bessen door de poedersuiker.
  • 6 Serveer in punten en garneer deze met de rode bessen.

Vanille-Panettone is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Panettone
40 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Panettone met gegrilde ananas
10 min- Nagerecht
Bekijk recept
Panettone-custardtaart uit de oven
40 min Nagerecht
Bekijk recept
Panettone De Piemonte
30-60 min -
Bekijk recept

Soep van rabarber met rood fruit en vanille-ijs
Nagerecht
Bekijk recept
Ananasjam met limoen en vanille
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Luikse wafel met aardbeien en chocola
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Triffles-minuut met aardbeien en kiwi’s
Nagerecht
Bekijk recept