Zoek
Sundae vanille-karamel
4
20 min
Solo Open Kitchen
Nagerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
4 bolletjes Carte d’Or Vanilleroomijs (100 g/200 ml)
25 g pecannoten, grofgemaald
4 wafels
2 kleine bananen
2 tl citroensap
50 ml slagroom
4 el karamelsaus
Bereiding
1
Verwarm een kleine koekenpan en rooster daarin droog de gemalen pecannoten gedurende 1 tot 2 minuten. Laat afkoelen.
2
Verbrokkel de wafels in een kleine kom en meng met de noten. Reserveer 4 tl van dit mengsel voor decoratie.
3
Snij de bananen en meng ze in een kom goed met het citroensap.
4
Verdeel de helft van de bananen over 4 sundaeglazen. Schep hier
1
5 tl karamelsaus op en verdeel de helft van het koekjesmengsel erover. Herhaal dit.
5
Schep in elk glas een bolletje Carte d’Or Vanilleroomijs op de laatste koeklaag.
6
Werk af met de slagroom.
7
Serveer elk sundaeglas bestrooid met het noten-koekmengsel en eventueel een extra tl karamelsaus.
Sundae vanille-karamel is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Tarte tatin met gele paprika
15 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Omgekeerde appeltaart
20 min
Nagerecht
Bekijk recept
Manoffee
1 uur-
Bekijk recept
Pompoencake
40 min
Gebak
Bekijk recept
Supercherry sundae
10 min
Nagerecht
Bekijk recept
Zuivel-sundae
10 min
Bekijk recept
Stracciatella Sundae
15 min
Nagerecht
Bekijk recept
Chocolade Sundae
0-10 min -
Nagerecht
Bekijk recept