panna cotta met passievruchtencoulis

8
30 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 breng room en melk aan de kook. Voeg de suiker toe. Week gelatine en doe bij de room, roer goed en laat wat afkoelen. Vul kleine glaasjes met de panna cotta en laat afkoelen in de koelkast.
  • 2 Los het puddingpoeder op in enkele eetlepels appelsiensap. Haal de pitjes uit de passievrucht en meng onder het appelsiensap. Breng aan de kook en voeg suiker naar smaak toe. Bind met het opgeloste puddingpoeder. Laat afkoelen.
  • 3 coulis laten afkoelen anders smelt de bovenste laag van de panna cotta en mengt zich met de coulis.
  • 4 Schenk de coulis over de panna cotta.

panna cotta met passievruchtencoulis is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Carpaccio van ananas met passievruchtencoulis
36 min Nagerecht
Bekijk recept
Pruimenslofjes met passievruchtencoulis
35 min
Bekijk recept
Mangosorbet Met Passievruchtencoulis
Langer dan 2 uur - Nagerecht
Bekijk recept
Ijsparfait Met Mandarine Napoleon
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Panna cotta van chocolade met banaan
45 min Nagerecht
Bekijk recept
Yoghurt panna cotta met fruit
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Yoghurt-vanille panna cotta met rabarber-framboossaus
200 min- Nagerecht
Bekijk recept
Panna cotta met chocolade en halfgare rode vruchten
35 min Nagerecht
Bekijk recept