Geitenkaasmousse met peer en speculoos

8
25 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Mousse:
  • 2 klop de room stijf
  • 3 Roer de geitenkaas glad in een kom met de suiker en vanillesuiker. voeg dan optioneel de amaretto bij (lekkerder met maar kan ook zonder) Meng alles goed.
  • 4 Schep de room er voorzichtig onder.
  • 5 Laat opstijven in de koelkast.
  • 6 Fruit
  • 7 Week de rozijnen in rum of lauw water (best even op voorhand doen zodat de rozijnen mals kunnen worden)
  • 8 Verkruimel de speculoos
  • 9 Schil de peren en snij ze in kleine blokjes 1
  • 0 Bak de peren met de uitgelekte rozijnen, de speculaas en het amandelpoeder in wat boter. Laar karameliseren met de honing.1
  • 1 Verdeel het mengsel over glaasjes.1
  • 2 Verdeel er de geitenkaasmousse over en werk af met wat verkruimelde speculoos of een stukje specloos. 1
  • 3 Laat nog even opstijven in de koelkast. 1
  • 4 Server lekker koud !1
  • 5 Smakelijk !

Geitenkaasmousse met peer en speculoos is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Gebak met speculoos en clementines
Nagerecht
Bekijk recept
Ontbijtcake met muesli
15 min
Bekijk recept
Kleine crumbles van appelen-veenbessen met speculoos
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Appelcompote met speculoos
20 min Nagerecht
Bekijk recept

Polonaise-gebakjes
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Rode bietjessalade met mousse van geitenkaas
30 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Terrine van geitenkaas met paprika's
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Bruschetta met geitenkaasmousse
0 min
Bekijk recept