3 Roer de geitenkaas glad in een kom met de suiker en vanillesuiker. voeg dan optioneel de amaretto bij (lekkerder met maar kan ook zonder) Meng alles goed.
4 Schep de room er voorzichtig onder.
5 Laat opstijven in de koelkast.
6 Fruit
7 Week de rozijnen in rum of lauw water (best even op voorhand doen zodat de rozijnen mals kunnen worden)
8 Verkruimel de speculoos
9 Schil de peren en snij ze in kleine blokjes 1
0 Bak de peren met de uitgelekte rozijnen, de speculaas en het amandelpoeder in wat boter. Laar karameliseren met de honing.1
1 Verdeel het mengsel over glaasjes.1
2 Verdeel er de geitenkaasmousse over en werk af met wat verkruimelde speculoos of een stukje specloos. 1
3 Laat nog even opstijven in de koelkast. 1
4 Server lekker koud !1
5 Smakelijk !
Geitenkaasmousse met peer en speculoos is een recept van Solo Open Kitchen