Zomers amandel-griesmeel toetje

4
35 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 160º . Rooster het amandelschaafsel in een droge koekenpan in 3 min. goudbruin. Af laten koelen.Klop met een garde slagroom, creme fraiche, eieren, suiker en griesmeel door elkaar.
  • 2 Verdeel de helft van het schaafsel en de bevroren frambozen over 4 ramequins van 9 cm ø, schenk het beslag erover en bestrooi met de rest van het schaafsel. Bak de soufflees in ca. 35 min. in het midden van de oven goudbruin. Lauw of koud serveren.

Zomers amandel-griesmeel toetje is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Vlaflip anders
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Ananas toetje van de BBQ
20 min - Nagerecht
Bekijk recept
Yammie yoghurt
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Millefeuille met banketbakkersroom
85 min Nagerecht
Bekijk recept

Zomers stamppotje met jus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomers rucolastamppotje
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wit bio brood, ricotta en frambozen
Bekijk recept
Zomers stoofpotje met gehaktballetjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept