Zoek
malaga ijs (rum - rozijnen)
6
40 min
Solo Open Kitchen
Bijgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
3 stuks eidooier
250 gr slagroom
100 gr suiker
150 gr volle melk
80 gr rozijnen (bij voorkeur gekoeld...)
2 theelepel rum aroma
Bereiding
1
klop de slagroom met een beetje suiker tot stevige massa
2
klop de eidooiers met de rest van de suiker tot een luchtige massa
3
en voeg al kloppend beetje bij beetje de melk toe.
4
voeg de room hieraan toe en meng alles goed.
5
voeg nu de rum toe en meng goed.
6
breng alles in de ijsmachine.
7
voeg na 15 a 20 minuten de (gekoelde) rozijnen toe.
malaga ijs (rum - rozijnen) is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Zuurkoolschotel met wortel en rozijnen
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rodekool met rozijnen
10 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Appel, kaneel en rozijn
15 min
Snack
Bekijk recept
Kruidkoek met rozijnen
15 min
Nagerecht
Bekijk recept
Wafels met malaga-ijs en gemarineerde druiven
10 min
Nagerecht
Bekijk recept
Chocolade-ijs met koffie-chocoladesaus
15 min
Nagerecht
Bekijk recept
GEHAKT KROKETTEN UIT MALAGA>
10-20 min -
Bijgerecht
Bekijk recept
Helado De Pasas De Malaga
Langer dan 2 uur -
Nagerecht
Bekijk recept