Confituurtaart

6
30 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 200 graden.
  • 2 Bekleed de bakvorm met bladerdeeg.
  • 3 Duw het resterende deeg over de rand.
  • 4 Beprik het bladerdeeg met een vork.
  • 5 Rol het afgesneden bladerdeeg samen uit en snij er reepjes uit.
  • 6 Verwarm 1 lepel water met 1 lepel confituur een halve minuut in de microgolf. Vul het bladerdeeg met een dikke laag confituur naar keuze. Dikte bepaal je zelf. Leg de reepjes in ruitjesmotief over de taart. Bestrijk met het verwarmde confituurmengsel.
  • 7 Bak 20 minuten op 190 graden.

Confituurtaart is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Confituurtaart
25 min Nagerecht
Bekijk recept

Confituurtaart
25 min Nagerecht
Bekijk recept