Zoek
Gevulde flensjes met mango
4
45 min
Solo Open Kitchen
Nagerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
300 g bloem
4 eieren
400 ml kokosmelk
1 theelepel kristalsuiker
beetje arachideolie
2 mango's (rijp)
klontje boter
1 eetlepel bruine suiker
1 zakje vanillesuiker
1 mespunt geraspte kokos
300 ml water
Bereiding
1
Doe voor het beslag de gezeefde bloem, de losgeklopte eieren en 1 mespunt zout in een grote schaal en meng.
2
Voeg beetje bij beetje het water en daarna de kokosmelk toe.
3
Voeg ook de kristalsuiker toe.
4
Meng opnieuw tot je een glad beslag krijgt.
5
Verhit de arachideolie in een pan, zet het vuur niet te hoog maar zorg wel dat de pan heet is.
6
Giet er al draaiend een soeplepel beslag in, zodat de hele bodem bedekt is.
7
Bak het flensje 40 seconden per kant. Ga zo door tot al het beslag op is.
8
Schil de mango's met een dunschiller en verwijder de pit.
9
Snijd het vruchtvlees in plakjes en bak ze in een pan met de boter, de bruine suiker en de vanillesuiker. 1
0
Voeg eventueel de geraspte schil van 1 limoen toe.1
1
Wacht tot de plakjes mango warm zijn en haal de pan van het vuur. 1
2
Vul elk flensje met 1-2 plakjes. 1
3
Vouw het flensje dicht, bestrooi het met geraspte kokos en dien het direct op.
Gevulde flensjes met mango is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Mango-frambozenjelly's
15 min
Nagerecht
Bekijk recept
Rijstsouffle met mango
90 min
Nagerecht
Bekijk recept
Tartaar van mango en pompoen
25 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Jamie Olivers geroosterde havermout met mango, blauwe bessen & yoghurt
10 min
Bekijk recept
Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min -
Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min -
Voorgerecht
Bekijk recept