IJstiramisu met trio van fruit

6
60 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1
    Voorbereiding
  • 2
    - Kook de frambozen met de honing in een steelpan tot u een coulis krijgt. Laat volledig afkoelen.
  • 3
    - Pers de citroenen.
  • 4
    - Snij het vanillestokje in de lengte doormidden en haal er de zwarte pitjes uit.
  • 5
    - Voeg de suiker en de vanillepitjes toe aan het citroensap en breng aan de kook in een steelpan. Laat enkele minuten sudderen op een zacht vuurtje tot u een siroop krijgt. Laat afkoelen.
  • 6
    - Haal het ijs uit de diepvries, zodat het wat zacht wordt.
  • 7
    - Schep het ijs om met een houten lepel, zodat het kneedbaar wordt.
  • 8
    Voorbereiding
  • 9 (20 min. + 20 min. in de diepvries)1
  • 0 Doop de boudoirs in de citroensiroop en verdeel de helft ervan op de bodem van 6 glaasjes.1
  • 1 Leg er telkens 1 eetl. vanille-ijs op.1
  • 2 Doe er de frambozencoulis over en leg er de andere helft van de boudoirs op.1
  • 3 Doe er nog een lepel vanille-ijs op.1
  • 4 Zet 20 min. in de diepvries.1
  • 5 Snij ondertussen het vruchtvlees van de ananas in blokjes.1
  • 6 Afwerking1
  • 7 Versier de ijstiramisu net voor het opdienen met de blokjes ananas.

IJstiramisu met trio van fruit is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Soep van rabarber met rood fruit en vanille-ijs
Nagerecht
Bekijk recept
Smoothie plus
5 min
Bekijk recept
Supersnel gebakje met vers fruit
3 min Nagerecht
Bekijk recept
Gewokte tonijn met exotisch fruit
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept