Rodevruchtencompote met yoghurtmousse

4
30 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Breng de bosvruchten samen met 50 g suiker aan de kook. Laat even pruttelen en haal vervolgens van het vuur.
  • 2
  • 2Meng de yoghurt met 50 g suiker en de vanille.
  • 3
  • 3Stort de compote in diepe borden of dessertschaaltjes. Leg er een schep yoghurt op en werk af met de verkruimelde kokoskoekjes en de verse muntblaadjes.
  • 4 Kooktip
  • 5 Laat de rode vruchten niet te lang koken, zodat ze heel blijven.

Rodevruchtencompote met yoghurtmousse is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Yoghurtmousse met anijs en pistachenoten
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Granolataart
2 uur-
Bekijk recept
Frisse meloengebakjes met yoghurtmousse
2 uur-
Bekijk recept
Rodevruchtencompote met yoghurtmousse en kokoscrumble
Nagerecht
Bekijk recept

Rodevruchtencompote en champagnegranita
Nagerecht
Bekijk recept
Rodevruchtencompote met yoghurtmousse en kokoscrumble
Nagerecht
Bekijk recept