RIJSTPAP MET VANILLE EN KANEEL

4
40 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 breng met melk met 75GR suiker, het vanillestokje (opengesneden en de zaadjes eruitgehaald) en enkele saffraandraadjes aan de kook. Voeg de rijst toe en zet het vuur lager. Laat rustig koken tot de rijst gaar is en al het vocht heeft opgenomen. Haal de rijst van het vuur doe in een mengkom en bedek met plasticfolie zodat er geen vel op kan komen. Laat afkoelen tot kamertemperatuur. Klop de room met 20G suiker half op, voeg de eierdooiers bij de rijstpap en spatel er de room door. Bewaar in de koelkast
  • 2 kook de rode vruchten met wat suiker tot een compote. Laat afkoelen. Serveer de rijstpap met de compote van rode vruchten

RIJSTPAP MET VANILLE EN KANEEL is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Filokaneelkoekjes met kwark
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Opgerolde zuidvruchtentaart met kaneelglazuur
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Appel, kaneel en rozijn
15 min Snack
Bekijk recept
Mandarijnenpuddinkjes
30 min Nagerecht
Bekijk recept

Kheer
Nagerecht
Bekijk recept
Rijstpap op grootmoeders wijze, abrikozencompote met rozemarijn en limoen en pralineschilfers
Nagerecht
Bekijk recept
Rijstpap met sojamelk en kruidensiroop
Nagerecht
Bekijk recept
Rijstpap op z’n Venetiaans
35 min Nagerecht
Bekijk recept