RIJSTPAP met mango en limoensiroop

4
35 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 breng de rijst, melk, 75 gr suiker en kardemon al roerend aan de kook. Zet het vuur lager en laat 20 minuten koken op een matig vuur tot de rijst gaar is en de rijstpap is ingedikt. Schep in 4 kommetjes en laat afkoelen.
  • 2 Verwijder de schil van de limoenen met een dunschiller en doe in een pannetje met de rest van de suiker en het water; breng al roerend aan de kook tot de suiker is opgelost. Laat inkoken tot een siroop. Doe er het sap van 1 limoen bij en laat afkoelen. Schil en snij de mango in plakjes. Voeg toe aan de siroop en laat marineren.
  • 3 Druppel vlak voor het serveren de limoensiroop over de rijstpap. Werk af met de plakjes mango en een reepje geconfijte limoensiroop

RIJSTPAP met mango en limoensiroop is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Tropische fruitsalade met rode peper en munt
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Passievrucht-amandelcakejes met limoensiroop
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Crostata Met Geitenkaas En Peren En Chili-limoensiroop
30-60 min - Nagerecht
Bekijk recept
Tulband Met Limoensiroop
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept

Kheer
Nagerecht
Bekijk recept
Rijstpap op grootmoeders wijze, abrikozencompote met rozemarijn en limoen en pralineschilfers
Nagerecht
Bekijk recept
Rijstpap met sojamelk en kruidensiroop
Nagerecht
Bekijk recept
Rijstpap op z’n Venetiaans
35 min Nagerecht
Bekijk recept