Zoek
Vacherin Mont d’Or met toast en droge vruchten
4
0 min
Solo Open Kitchen
Nagerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
3 el rozijnen
2 el hazelnoten
6 dadels
6 vijgen
6 gepelde noten
1 el Solo Vloeibaar
4 dikke sneden meergranenbrood
1 tl suiker
1 Vacherin van 300 g in zijn houten doos (of Camembert)
Bereiding
1
Snij de vruchten grof en bak ze 3 minuten in Solo Vloeibaar. Meng goed.
2
Rooster de dikke sneden brood, bedek ze met de mengeling van droge vruchten en voeg er de suiker aan toe.
3
Verwarm de oven 5 minuten voor op 200°C. Haal het plastic weg en zet de Vacherin in zijn doosje 8 minuten in de oven.
Vacherin Mont d’Or met toast en droge vruchten is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Cappucino van rode vruchten met gemberroom
15 min-
Nagerecht
Bekijk recept
Fruittartaar en mascarpone met cassonade
35 min
Nagerecht
Bekijk recept
Quinoasalade met geitenkaas
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kir royal met aardbeien (alcoholvrij)
10 min
Snack
Bekijk recept
Bloemkool met Vacherin Mont d´or
5 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Breekbroodrozet met fondue vacherin mont d'or
30 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Terrine van drie kazen
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Kaasplank met 5 spice-perenjam
25 min
Nagerecht
Bekijk recept