Limoncello tiramisu met frambozen

4
45 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Leg de lange vingers in een mooie schaal (niet te groot)
  • 2 Giet de Limoncello over de lange vingers
  • 3 Snij de sinaasappels door de helft en knijp ze uit voerde lange vingers
  • 4 De mascarpone in een kom en voeg langzaam de melk toe en klop deze met een garde tot een mooie creme
  • 5 Voeg naar eigen smaak poedersuiker toe (2 eetlepels is voldoende, niet te zoet maken)
  • 6 Voeg het vanille merg toe aan het mascarpone mengsel
  • 7 Rasp de schil van een citroen en voeg toe aan het mascarpone mengsel en klop nogmaals door
  • 8 Giet het mascarpone mengsel over de lange vingers
  • 9 Strooi de frambozen boven op het mengsel1
  • 0 Schraap met het mes lange vlokken van het (pure) chocolade tablet en strooi deze boven op1
  • 1 Laat minimaal een half uur/uur opstijven in de koelkast

Limoncello tiramisu met frambozen is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Mango-frambozenjelly's
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Boerensalade met Texelse kaas in een weckpot
30 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Salade van rundvlees met frambozen
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Supersnel gebakje met vers fruit
3 min Nagerecht
Bekijk recept

Gegrilde zalm, risotto met limoncello en chips van pancetta
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Semifreddo met limoncello en basilicum
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Limoncello dessert
150 min Nagerecht
Bekijk recept
Ijsthee met gember en limoncello
Snack
Bekijk recept