passievruchtenmousse met frambozensaus

4
20 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 week het gelatineblaadje. Kook de melk. Klop de eidooiers op met de suiker en roer er de maïzena door. Voeg de melk erbij en laat alles al kloppend even goed doorkoken. Voeg het uitgeknepen gelatineblaadje toe. Meng er de passievruchtenpulp door en laat afkoelen
  • 2 Frambozensaus. Klop de room op met de suiker en spatel door de creme. Vul 4 champagneglazen met frambozensaus en creme en laat enkele uren opstijven in de koelkast. garneer met een koekje en frambozen

passievruchtenmousse met frambozensaus is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Varkenshaas met frambozensaus
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde lychees op de wijze van Reims
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Chocolademousse met frambozensaus
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Griesmeelpudding met frambozensaus
15 min Nagerecht
Bekijk recept

Mango- en passievruchtenmousse
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Passievruchtenmousse
12 min Nagerecht
Bekijk recept
PASSIEVRUCHTENMOUSSE
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Trio vruchtenmousse
15 min Nagerecht
Bekijk recept