viooltjesbavarois

4
25 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1
    Voorbereiding
    - Rasp de schil van de limoen, breng water aan de kook en dompel 1 min. in het kokend water. Giet af en zet opzij.
    - Pers de limoen uit.
    - Laat de gelatineblaadjes weken in koud water gedurende 5 min. Laat uitlekken en knijp uit.
    - Klop de room stijf.
    Voorbereiding
    (15 min.) 1 Doe de viooltjessiroop in een steelpannetje samen met de suiker en het limoensap. Breng aan de kook tot de suiker gesmolten is. Roer er de gelatineblaadjes door en laat afkoelen. 2 Roer dit afgekoelde mengsel voorzichtig onder de room. 3 Leg wat huishoudfolie in een rechthoekige vorm en plaats de madeleines naast elkaar. 4 Besprenkel de madeleines met de rum en giet er de viooltjesroom over. Laat 4 u afkoelen in de koelkast. Garneer met de limoenschil. Afwerking Haal de bavarois uit de vorm (dat gaat makkelijk dankzij de huishoudfolie) en snij in sneetjes

viooltjesbavarois is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

viooltjesbavarois
120 min Nagerecht
Bekijk recept

viooltjesbavarois
120 min Nagerecht
Bekijk recept