- Pers de limoen uit. - Laat de gelatineblaadjes weken in koud water gedurende 5 min. Laat uitlekken en knijp uit. - Klop de room stijf.
Voorbereiding (15 min.) 1 Doe de viooltjessiroop in een steelpannetje samen met de suiker en het limoensap. Breng aan de kook tot de suiker gesmolten is. Roer er de gelatineblaadjes door en laat afkoelen. 2 Roer dit afgekoelde mengsel voorzichtig onder de room. 3 Leg wat huishoudfolie in een rechthoekige vorm en plaats de madeleines naast elkaar. 4 Besprenkel de madeleines met de rum en giet er de viooltjesroom over. Laat 4 u afkoelen in de koelkast. Garneer met de limoenschil. Afwerking Haal de bavarois uit de vorm (dat gaat makkelijk dankzij de huishoudfolie) en snij in sneetjes"},"recipeYield":"4 "}
1Voorbereiding - Rasp de schil van de limoen, breng water aan de kook en dompel 1 min. in het kokend water. Giet af en zet opzij. - Pers de limoen uit. - Laat de gelatineblaadjes weken in koud water gedurende 5 min. Laat uitlekken en knijp uit. - Klop de room stijf.Voorbereiding (15 min.) 1 Doe de viooltjessiroop in een steelpannetje samen met de suiker en het limoensap. Breng aan de kook tot de suiker gesmolten is. Roer er de gelatineblaadjes door en laat afkoelen. 2 Roer dit afgekoelde mengsel voorzichtig onder de room. 3 Leg wat huishoudfolie in een rechthoekige vorm en plaats de madeleines naast elkaar. 4 Besprenkel de madeleines met de rum en giet er de viooltjesroom over. Laat 4 u afkoelen in de koelkast. Garneer met de limoenschil. Afwerking Haal de bavarois uit de vorm (dat gaat makkelijk dankzij de huishoudfolie) en snij in sneetjes