Mangomousse met pistachekruimeltjes

12
70 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1
    Voorbereiding
    - Schil de mango's en haal de pit eruit. Snij 1 mango in kleine blokjes. Mix de andere mango.
    - Mix de pistachenootjes fijn (hou enkele hele nootjes apart voor de afwerking). Voeg het sap van 1 limoen en de rietsuikersiroop toe. Mix tot een kruimelige pasta.
    - Meng het sap van 1 limoen met de rietsuiker en het appelsap.
    - Laat de gelatineblaadjes weken in koud water.
    Voorbereiding
    (15 min. + 2 u in de koelkast) Verwarm het appel-limoenmengsel tot de rietsuiker gesmolten is. Roer er de uitgeknepen gelatineblaadjes door tot ze oplossen. Laat het mengsel stijf worden. Klop ondertussen de room en eiwitten stijf. Meng de plattekaas met de fijngemixte mango, de mangoblokjes en het appel-limoenmengsel. Schep er voorzichtig de stijfgeklopte room en eiwitten onder. Verdeel over de glaasjes en zet minstens 2 u in de koelkast. Afwerking Verdeel het pistachemengsel over de mangomousse en werk af met een pistachenootje.

Mangomousse met pistachekruimeltjes is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker


Taart van romige mousse en mango
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Mangomousse
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Zonnige mangokwarkmousse
5 min Nagerecht
Bekijk recept
Mangomousse
20-30 min - Nagerecht
Bekijk recept