Rabarbertaart heel eenvoudig!

8
55 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 snij de rabarber in hele fijne stukjes. Zelf doe ik het met behulp van de keukenrobot. Strooi er daarna de suiker over en laat die zo 2 uur staan. Laat de rabarber later uitlekken en vang het vocht op. Het kan nog dienen om er met behulp van gelatine een laagje voor over de taart mee te maken. Kluts de eieren samen met de room en voeg de uitgelekte rabarber toe. Rol de kruimeldeeg uit in een taartvorm en vul deze met het room/rabarbermengels. Bak 45 minuten af in een oven van 180°C.

Rabarbertaart heel eenvoudig! is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Mini-gehaktstaaf met kerrie-mangodip Gourmetrecept
- 10 min-
Bekijk recept
Lentesalade met gemarineerde makreel
Bekijk recept
Kapucijnerwraps met worstjes en komkommer
30 min-
Bekijk recept
Aardappelsalade van Birgit
30 min
Bekijk recept

Rabarbertaart met dadels
95 min
Bekijk recept
Rabarbertaart
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Frisse rabarbertaart
20 min -
Bekijk recept
Rabarbertaart
35 min Nagerecht
Bekijk recept