PASSIEVRUCHTENMOUSSE

4
20 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 halveer de passievruchten en lepel het vruchtvlees eruit. Splits de eieren. Klop de eierdooiers met 100 gram suiker au bain marie dik vloeikbaar. Meng het vruchtvlees erdoor. Proef. Voeg naar smaak eventueel nog suiker of citroensap toe. Laat volledig afkoelen. Klop vlak voor het opdienen de eiwitten stijf en spatel ze voorzichtig onder de passievruchtenmousse.

PASSIEVRUCHTENMOUSSE is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Mango- en passievruchtenmousse
10 min Nagerecht
Bekijk recept
passievruchtenmousse met frambozensaus
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Passievruchtenmousse
12 min Nagerecht
Bekijk recept
Trio vruchtenmousse
15 min Nagerecht
Bekijk recept

Mango- en passievruchtenmousse
10 min Nagerecht
Bekijk recept
passievruchtenmousse met frambozensaus
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Passievruchtenmousse
12 min Nagerecht
Bekijk recept
Trio vruchtenmousse
15 min Nagerecht
Bekijk recept