witte chocolademousse met basilicum

4
20 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 laat de chocolade smelten au bain marie. Klop de room op. Scheid het eiwit en klop stijf. Klop de dooiers luchtig met 2 el suiker en voeg de gesmolten chocolade toe. Spatel de room door de chocolade en ook het stijfgeklopte eiwit.
  • 2 Pers de sinaasappel en breng het sap samen met wat gehakt basilicum, 2 el suiker en het vruchtvlees van de passievrucht aan de kook. Laat wat trekken. Schenk de mousse in een kommetje of wijnglas. Giet daarna de emulsie van passievrucht en basilicum over de mousse zodat de saus zich verspreidt. versier met een blaadje basilicum

witte chocolademousse met basilicum is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Meloensoep met basilicum
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Ratatouille uit de oven
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gefrituurde kippenreepjes met gekonfijte tomaten en een vinaigrette van basilicum
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Borrelplank met kipcervelaat van Stegeman (advertorial)
20 min Snack
Bekijk recept

Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoutarme, gegrilde tijgergarnalen, salade met witte bonen
20 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Brownies met pure en witte chocolade
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Witte chocoladetaartjes met frambozen
30wachten min Nagerecht
Bekijk recept