Schwarzwalder trifle

8
150 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Giet de kersen af. Beleg de bodem van de schaal met plakjes cake. Besprenkel de kersen met de kirsch en verdeel ze over de cake in de schaal.
  • 2 Smeer tussen de overige plakjes cake een laag kersenjam en leg de cake op de kersen. Verdeel vervolgens de chocolademousse over de cake, leg er nog een laag zake op en zet de schaal circa 2 uur (of een dag van tevoren) afgedekt in de koelkast.
  • 3 Klop de slagroom met de vanillesuiker en kaneel lobbig en spatel de mascarpone erdoor. Verdeel deze room over de trifle en strijk glad met de achterkant van een vochtige lepel. Garneer met de geschaafde chocolade.

Schwarzwalder trifle is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Italiaanse sinaasappeltrifle
85 min- Nagerecht
Bekijk recept
Tiramisu-trifle
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Zomertrifle met gemengd fruit
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Trifle met meringue, mango en passievrucht
15 min Nagerecht
Bekijk recept

Schwarzwalder kirsch petitfours
2uur- Gebak
Bekijk recept
Hazenrugfilet, broccoli, peultjes en asperges
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Forelfilets gewikkeld in courgette en ham met pappardelle
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenrisotto
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept