Zoek
Rabarbertaart
4
50 min
Solo Open Kitchen
Nagerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1 vel bladerdeeg
1 appel
rabarber
1 tas zelfrijzende bloem
1 tas suiker
1 tas melk
1 ei
Bereiding
1
Leg het vel bladerdeeg in een bakvorm en prik er gaatjes in.
2
Snijd de appel en de rabarber in gelijke blokjes. Verspreid de blokjes over het bladerdeeg.
3
Meng de suiker en de bloem en strooi dit over de appel/rabarber.
4
Meng de melk met het ei en giet dit bovenop appel/rabarber.
5
Bak 35 minuten op 220°C (boven en onder verwarming).
Rabarbertaart is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Rabarbertaart met dadels
95 min
Bekijk recept
Rabarbertaart
25 min
Nagerecht
Bekijk recept
Frisse rabarbertaart
20 min -
Bekijk recept
Rabarbertaart
35 min
Nagerecht
Bekijk recept
Rabarbertaart met dadels
95 min
Bekijk recept
Rabarbertaart
25 min
Nagerecht
Bekijk recept
Frisse rabarbertaart
20 min -
Bekijk recept
Rabarbertaart
35 min
Nagerecht
Bekijk recept