Rabarbertaart

4
50 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Leg het vel bladerdeeg in een bakvorm en prik er gaatjes in.
  • 2 Snijd de appel en de rabarber in gelijke blokjes. Verspreid de blokjes over het bladerdeeg.
  • 3 Meng de suiker en de bloem en strooi dit over de appel/rabarber.
  • 4 Meng de melk met het ei en giet dit bovenop appel/rabarber.
  • 5 Bak 35 minuten op 220°C (boven en onder verwarming).

Rabarbertaart is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Rabarbertaart met dadels
95 min
Bekijk recept
Rabarbertaart
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Frisse rabarbertaart
20 min -
Bekijk recept
Rabarbertaart
35 min Nagerecht
Bekijk recept

Rabarbertaart met dadels
95 min
Bekijk recept
Rabarbertaart
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Frisse rabarbertaart
20 min -
Bekijk recept
Rabarbertaart
35 min Nagerecht
Bekijk recept