Crumble van rood fruit, appel en gember

6
20 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 250 graden.
  • 2 Was de appelen en snijd ze in stukjes.
  • 3 Meng het rood fruit met de appelen, 50 gram rietsuiker, vanillemerg, gember en limoensap. Schep het fruit in individuele ovenschaaltjes.
  • 4 Mix de pecannoten en kastanjes zeer fijn tot poeder.
  • 5 Meng voor de kruimellaag verkruimelde rijst- en tarwevlokken, de rest van de suiker, het notenpoeder en de klontjes boter. Door met 2 messen de mengeling te versnijden, verkrijg je een mooie kruimellaag.
  • 6 Strooi de kruimellaag over het fruitmengsel en bak voor 15 à 20 minuten in het midden van de oven. Serveer met kwark.

Crumble van rood fruit, appel en gember is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Sambal badjak Jansen
30 min-
Bekijk recept
Wortelsoep met gember en koriander
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Broccoli en wortel met gember-chilisaus
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Sinaasappelgember vinaigrette
- 10 min- Bijgerecht
Bekijk recept

Appelcrumble
20 min Gebak
Bekijk recept
Crumble van ganzenlever met appels en peperkoek
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Cranberry crumble
Bekijk recept
Appel-custard crumble met kiprollade en pestoveldertjes
70 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept