Peren-chocoladecake

10
55 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Doe de op kamertemperatuur gebrachte boter in een mengkom. Klop ze samen met de suiker tot een roomkleurige, lichte en homogene massa. Roer er de eieren onder. Spatel de zelfrijzende bloem en cacaopoeder onder het beslag.
  • 2 De in blokjes gesneden peer en chocoladestukjes als laatste voorzichtig onder mengen.
  • 3 Het beslag in de ingeoliede en bebloemde vorm gieten en bakken gedurende 45 minuten in een voorverwarmde oven van 180 graden.

Peren-chocoladecake is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Chocoladetoetje
100 min- Nagerecht
Bekijk recept
Chocoladetaartje
- 10 min - Nagerecht
Bekijk recept
Kersen-ricottamousse
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Italiaanse chocoladedadelcake gebak
75 min-
Bekijk recept

Frangipane met vanillesaus
30 min- Nagerecht
Bekijk recept
Chocoladecoupes
Nagerecht
Bekijk recept
Pasta met gerookte kip en peer
Bekijk recept
Fruitige stoofpeertjes op 2 manieren
30 min -
Bekijk recept