Zoek
mangotartaar met rozemarijn en rumsiroop
4
20 min
Solo Open Kitchen
Nagerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1 dl cubaanse bruine rum
50 gr suiker
enkele takjes rozemarijn
2 mango's
zwarte peper
sap van 1 limoen
enkele bolletjes vanilleijs
Bereiding
1
kook de bruine rum, suiker en enkele toefjes rozemarijn in tot een lichte siroop
2
snij de mango's in blokjes en hak een beetje rozemarijn fijn
3
meng beide onder elkaar en breng licht op smaak met zwarte peper en limoensap
4
serveer de mango tartaar met de rumsiroop en het vanille-ijs
mangotartaar met rozemarijn en rumsiroop is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Gebakken banaan met rum
10 min
Nagerecht
Bekijk recept
Alcoholvrije mojito
Snack
Bekijk recept
Cakejes met rum
15 min
Nagerecht
Bekijk recept
Ananas met gember-rumsiroop en ijs
20 min
Nagerecht
Bekijk recept
Tartaar van mango met limoensorbet
Nagerecht
Bekijk recept