mangotartaar met rozemarijn en rumsiroop

4
20 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 kook de bruine rum, suiker en enkele toefjes rozemarijn in tot een lichte siroop
  • 2 snij de mango's in blokjes en hak een beetje rozemarijn fijn
  • 3 meng beide onder elkaar en breng licht op smaak met zwarte peper en limoensap
  • 4 serveer de mango tartaar met de rumsiroop en het vanille-ijs

mangotartaar met rozemarijn en rumsiroop is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Gebakken banaan met rum
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Alcoholvrije mojito
Snack
Bekijk recept
Cakejes met rum
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Ananas met gember-rumsiroop en ijs
20 min Nagerecht
Bekijk recept

Tartaar van mango met limoensorbet
Nagerecht
Bekijk recept