- Verwarm de oven voor op 180 °C."},{"@type":"HowToStep","text":"4.
- Klop het ei los."},{"@type":"HowToStep","text":"5.
- Steek 8 gelijke cirkels uit het bladerdeeg met een ronde uitsteekvorm (Ø ± 5 cm). Schik de cirkels op een bakplaat met bakpapier en bestrijk met het losgeklopte eitje. Zet ± 15 min. in de voorverwarmde oven tot de cirkels mooi goudbruin kleuren. Haal uit de oven en laat afkoelen."},{"@type":"HowToStep","text":"6.
- Laat intussen de gelatineblaadjes weken in koud water. Knijp uit."},{"@type":"HowToStep","text":"7.
- Breng de melk aan de kook in een steelpannetje en haal van het vuur. Roer er de uitgeknepen gelatineblaadjes onder en laat lichtjes afkoelen."},{"@type":"HowToStep","text":"8.
- Schil de ananas en snij in heel fijne schijfjes (u hebt er 12 nodig). Gebruik "},{"@type":"HowToStep","text":"9. dezelfde vorm als voor het bladerdeeg."},{"@type":"HowToStep","text":"10.
- Bak de gemalen kokosnoot goudbruin in een pan met antiaanbaklaag, "},{"@type":"HowToStep","text":"11. zonder vetstof."},{"@type":"HowToStep","text":"12.