Chocolademousse met rode besjes

4
0 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Smelt de chocolade met de Solo patisserie au bain-marie.
  • 2 Klop ondertussen de eidooiers samen met de suiker.
  • 3 Roer er de gesmolten chocolade door.
  • 4 Klop het eiwit stijf en spatel dat heel voorzichtig onder de chocolademengeling.
  • 5 Lepel wat rodebessenconfituur in kleine glaasjes.
  • 6 Giet de chocolademousse erop en laat ze opstijven in de koelkast.
  • 7 Haal de glaasjes na enkele uren uit de koelkast en versier ze met wat rode besjes en bloemsuiker.
  • 8 Serveer met de Carte d’Or banaan - chocolade.

Chocolademousse met rode besjes is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Ontbijtcocktail met rode bessen
5 min
Bekijk recept
Dominique Persoones croque-choc
30 min
Bekijk recept
Trifle met meringue, mango en passievrucht
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Feestelijke kersttaart
60 min -
Bekijk recept

Chocoladecoupes
Nagerecht
Bekijk recept
Witte chocoladetaartjes met frambozen
30wachten min Nagerecht
Bekijk recept
KIT­KAT-M&M-taart
35 min Gebak
Bekijk recept
Chocolademousse met vanilleroom
15 min- Nagerecht
Bekijk recept