duo chocomousse met frambozen

4
20 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 laat 100 gr frambozen ontdooien en klop er 2 flinke eetlepels mascarpone door tot een glad mengsel. Schep 2 à 3 el van dit mengsel op de bodem van 4 à 5 glazen. Smelt 200 gr fondant chocolade au bain - marie of in de microgolf gedurende 3 minuten op halve kracht. Roer goed door met een houten lepel. Klop er vervolgens de rest van de mascarpone door. Klop 4 eiwitten goed stijf en schep ze beetje bij beetje door het chocolademengsel. Roer tot een homogene massa. verdeel over de frambozenlaag in de glazen en zet enkele uren koel weg. Versier met een koekje of witte chocoladeschilfers

duo chocomousse met frambozen is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Mango-frambozenjelly's
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Boerensalade met Texelse kaas in een weckpot
30 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Salade van rundvlees met frambozen
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Supersnel gebakje met vers fruit
3 min Nagerecht
Bekijk recept

Hazelnootsoesjes met ijs
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Taartjes met duo van pensen en mangochutney
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Ovenrisotto met portobello en blauwe kaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Amuse-slaatje met cranberrypaté
15 min-
Bekijk recept