2 Spoel de aardbeien, verwijder het kroontje en snij de aardbeien (2-3 stuks per glaasje) in de lengte in 4 schijfjes.
3 Klop de slagroom (Klopklop) op.
4 Meng de mascarpone met de stevia, het uitgeschraapte halve vanillestokje, enkele druppels limoensap en wat limoen zeste (naar eigen smaak)samen en meng onder de room.
5 Vullen van het glaasje:
6 Leg 1 Kokoskoekje op de bodem van het glaasje (of breek het koekje in grove stukken).
7 Plaats de aardbeischijfjes tegen de wand van het glaasje
8 Giet 1 eetlepel thee over het koekje, strooi blauwebessen erboven en dan een laag van het room mengsel erop.
9 Werk af met nog wat vruchtjes, verkruimelde koekjes en een muntblaadje.
Trifle van Vanille-limoenmousse (met stevia) is een recept van Solo Open Kitchen