Trifle van Vanille-limoenmousse (met stevia)

6
30 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Maak een tasje thee.
  • 2 Spoel de aardbeien, verwijder het kroontje en snij de aardbeien (2-3 stuks per glaasje) in de lengte in 4 schijfjes.
  • 3 Klop de slagroom (Klopklop) op.
  • 4 Meng de mascarpone met de stevia, het uitgeschraapte halve vanillestokje, enkele druppels limoensap en wat limoen zeste (naar eigen smaak)samen en meng onder de room.
  • 5 Vullen van het glaasje:
  • 6 Leg 1 Kokoskoekje op de bodem van het glaasje (of breek het koekje in grove stukken).
  • 7 Plaats de aardbeischijfjes tegen de wand van het glaasje
  • 8 Giet 1 eetlepel thee over het koekje, strooi blauwebessen erboven en dan een laag van het room mengsel erop.
  • 9 Werk af met nog wat vruchtjes, verkruimelde koekjes en een muntblaadje.

Trifle van Vanille-limoenmousse (met stevia) is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

amandelkoekjes met stevia
60 min Bijgerecht
Bekijk recept
Appelcake met stevia
60 min Nagerecht
Bekijk recept
Chocoladewafels met stevia
60 min Nagerecht
Bekijk recept
Pannenkoeken met tagatesse
30 min Nagerecht
Bekijk recept

Italiaanse sinaasappeltrifle
85 min- Nagerecht
Bekijk recept
Tiramisu-trifle
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Zomertrifle met gemengd fruit
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Trifle met meringue, mango en passievrucht
15 min Nagerecht
Bekijk recept