Zoek
Rabarbertaart
8
45 min
Solo Open Kitchen
Nagerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1 bladerdeegbodem
500 Gr Rabarber
100 Gr Bloem
150 Gr Suiker
75 Cl Melk
2 Eieren
1/2 Vanillestokje
Bereiding
1
Plaats de bladerdeegbodem in de taartvorm en prik gaatjes in met een vork.
2
Pel de rabarber, snij in stukken en leg deze op de taartbodem.
3
Meng de bloem met de suiker en verdeel over de rabarber.
4
Schraap het halve vanille stokje, voeg bij de eieren en de melk. Klop dit mengsel goed en giet over de taart.
5
Plaats in een voorverwarmde oven en bak op 180°C gedurende 25 a 30 minuten
Rabarbertaart is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Rabarbertaart met dadels
95 min
Bekijk recept
Rabarbertaart
25 min
Nagerecht
Bekijk recept
Frisse rabarbertaart
20 min -
Bekijk recept
Rabarbertaart
35 min
Nagerecht
Bekijk recept
Rabarbertaart met dadels
95 min
Bekijk recept
Rabarbertaart
25 min
Nagerecht
Bekijk recept
Frisse rabarbertaart
20 min -
Bekijk recept
Rabarbertaart
35 min
Nagerecht
Bekijk recept